"Terevisioonis" külas käinud muusikud Liidia ja Silvia Ilves tunnistasid, et vajasid väikest pausi, et peredele keskenduda. "Meil sündisid noored pereliikmed ja ka sellest lähtuvalt vajasime rohkem privaatsust ja rohkem aega perele. Eriti mina vajan seda," tunnistas Liidia.

Oma rolli mängis ka mitu aastat kestnud intensiivne perioodi, mille vältel anti välja mitu edukat albumit. "Oleme kolme aasta jooksul kolm plaati välja andnud," tõi Liidia näiteks. "Ma mäletan see kontserttuur, kus oli 26 kontserti suvel," meenutas ka Silvia kiiremaid aegu. "Vahel on vaja natuke tagasi tõmmata, et järele mõelda ja settida," leidis Liidia.

Muusikud tunnistasid, et nagu õed ikka, tüdinesid ka nemad üksteisest kohati ära. "See aastane paus oligi järele mõtlemise aeg. Mina hakkasin seda ansamblit uuesti igatsema," selgitas Silvia.

Kuigi omavahelistest vaidlustest ei pääse õed veel praegugi, siis vähemalt on neil alati lahendus olemas. "Nüüd võib-olla Silvia on rohkem näinud ka teisi ansambleid. Näeb, et see on tegelikult loomulik. Igaühel on arvamus ja meil võib-olla õdedega on isegi seda sõnadetagi mõistmist rohkem, ma arvan," mõtiskles Liidia.