Kui teleproduktsioonifirmas Ruut saateid toimetav ja raadios Star FM suhtesaadet juhtiv Kirsti Timmer (48) möödunud aastal oma uue aasta eesmärgid kirja pani, siis oli üheks neist, et tema kirjutatud ennustuste raamat jõuaks müügiedetabelite tippu. Nii ka läks. Kirsti "Taroskoop 2020" saavutas raamatupoe Apollo edetabelis kolmanda koha.

"See on uskumatu, kui paljud kirjutavad mulle ja ütlevad, et kust sa tead, kuidas sa oskasid nii täppi panna," sõnab Kirsti, kes saab positiivset tagasisidet eestlastelt üle terve maailma. Kirju tuleb isegi Kuubalt ja Bora Bora saarelt.

Nõiavõimed on ka tema jumestajast tütrel Merilyl (25), kes alles valmistub teisi abistama. "Meie suguvõsa naistel sensitiivsetest võimetest pääsu pole. See on nagu needus, aga seda ei tohi karta. Sa lihtsalt pead oskama võimeid enda ja teiste jaoks ära kasutada," lausub Kirsti.

Nõiamaailmas on oma reeglid, mida on vaja järgida, sest kui nende vastu eksida, siis tuleb karm kättemaks. "Meie oleme kogenud, et kui lähed torkima midagi, mille osas sul luba ei ole, võetakse sult karistuseks ära midagi väga hinnalist. Me oleks peaaegu Merily kurjadele vaimudele kaotanud," meenutab Kirsti õõvastavat kogemust möödunud aastast.

Mis aga suhteid ja armastust puudutab, siis vähemasti Kirsti arvab, et on just oma võimete tõttu üksik. "See on hind, mida ehk tuleb nüüd maksta erilise väe eest," sõnab ta.