Spekulatsioonid Seidi ja Kalvi-Kalle suhte teemal said alguse novembri alguses, kui neiu teatas oma Twitteris, et noormees hakkas teda Instagramis jälgima ja lisas ka Facebookis sõbraks. „Mul on tunne, et ma pole varsti enam vallaline!“ kirjutas Seidi. Kõigest paar päeva hiljem nähtigi neid koos Tartus pidutsemas.

Seidi selgitas, et tegu oli naljaga ning ka Kalvi-Kalle teatas sotsiaalmeedias, et tal on küll uus naine, aga selleks pole Seidi. Tundub, et sellega siiski asi ei piirdunud. „Kalvi-Kalle sai naljast aru, aga see ei olnud minu kutse selleks, et ta minuga suhtlema hakkaks. See oli kõigest süütu nali, aga temal sai see nagu kinnisideeks, et ma tahan teda päriselt,“ kommenteeris olukorda Seidi.

„Mul pole midagi halba öelda tema kui isiksuse kohta, aga ta võiks mind rahule jätta ja igat asja ei pea kommenteerima, mida ma oma sotsiaalmeediasse panen. Välimuselt pole ta absoluutselt minu tüüpi ja ta on väga lühike ka. Tore oli peol olla tõesti, aga kardan, et ta nägi terves selles situatsioonis pigem võimalus taas nö pildis olla,“ purustas Seidi viimased lootused uuest kuumast paarist.

Tundub, et Kalvi-Kalle polnud siiski ainukene, kes teemat liiga tõsiselt võttis. “See oli Seidile ka kirjutanud juba, et Issand, Sa lähed minu meest röövima! Sa lähed minu meest üle lööma!“ paljastab „Rannamaja“ staar Ada-Marie sarja teises osas. „Ei tea, mida nad mõlemad ette kujutavad endale.

Seidi toob olukorda veidi selgust: „Helen mulle isiklikult ei kirjutanud. Kalvi-Kalle saatis mulle ekraanitõmmised vestlustest ja seal oli umbes, et võta siis see Seidi ja ole temaga õnnelik. Ma ei tea, kas kirjad olid Helenilt või tema praeguselt kaaslaselt.“

Ülipopulaarset tõsieluseriaali „Rannamaja: raju reede“ näeb eksklusiivselt vaid Baltikumi suurimast voogedastusteenusest Go3 . Järgmisel nädalal on osalised Saaremaal ja seltskonda lisandub ka „Rannamaja“ neljas skandaalne naiskangelane Kerli koos uue kaaslasega.