Väljaanne TMZ võttis ühendust mitme punkreid müüva ja paigaldava ettevõttega, kes kõik kinnitasid, et nende müügid on viimasel nädalal märgatavalt suurenenud.

Ettevõtte Rising S esindaja - kes müüb punkreid hinnaga vahemikus 45 000 kuni üks miljon dollarit - kinnitas väljaandele, et nad on viimase nädala jooksul müünud 17 pommivarjendit ehk 150 protsenti rohkem, kui tavaliselt.

Nende konkurent Hardened Structures - mis muideks müüb kõige kallimaid varjendeid üldse - ütles TMZ-le, et nende mitmemiljoniliste varjendite kohta on viimastel päevadel tulnud juba ligi tosin päringut.

Firmast nimega Vivos, kes toodab pigem taskukohaseid lahendusi öeldi aga, et nemad on saanud viimastel nädalatel üle 1000 päringu ning viimase 24 tunni jooksul ligi 300 päringut oma toodete kohta. Samuti on nad juba müünud ligi 20 pommivarjendi kohta.

Kõik varjendeid müüvad firmad kinnitasid ka, et nende kliendid ütlesid eranditult oma mure põhjuseks olevat Iraani ümber toimuv.

TMZ tõi ka välja, et nad tegid igaksjuhuseks veel ühe päringuringi peale teisipäevast Donald Trumpi pöördumist, kui ta üritas pingeid maha võtta. Siiski pole mitte keegi seni varjendi ostnutest oma tellimusest loobunud.