"Minu esimene kogemus oli kuueselt, kui nägin surnut mingi kogumina. Siis ei olnud aastaid mitte midagi, kuniks kolisime siia majja elama ja siin hakkasin taas tunnetama ja nägema," meenutab noor sensitiiv ning nendib, et aastatega on võimed aina tugevamalt võimendunud. "Ma suhtlen pigem just tumedate jõududega. Me peame olema oma sõnade ja mõtetega väga ettevaatlikud. Oleme emaga parajad mustad nõiad," kirjeldab ta ning naljatleb lõbusalt, et ema suisa kardab teda.

Üht meeldejäävaimat ja šokeerivamat üleelamist koges Merily 15-16-aastaselt, kui nägi ootamatult ette kurba sündmust. "Minu juurde tuli üks naine rõõmusõnumiga, et on lapseootel. Aga ma nägin ära, et tuleb nurisünnitus ja see laps ei jää elama. Nii ka läks," lausub ta nurkalt ning ema Kirsti lisab juurde, et säärane nägemus viis tütre täiesti rööpast välja. "Ta tuli koju, nuttis ja ütles, et ei taha selliseid asju ette näha. Õnneks sai see naine aastaid hiljem terve lapse," räägib Kirsti.

Milline on aga õõvastavaim asi, mida noor neiu on näinud-kogenud? Kas plaanis on ennast ka mõnes selgeltnägijate saates proovile panna? Kuidas ema-tütar teineteist kordamooda ära on päästnud? Kõike seda loe värskest Kroonika kaaneloost!