Eelmisel nädalal New Yorki Posti valdusse sattunud jäädvustustel (vaata SIIT) on selgelt näha Clinton Epsteini peamise “lõbumaja perenaise” Ghislaine Maxwelliga, kellega president ühel pildil lausa naeratades koos poseerib, käsi õrnalt daami õlal puhkamas. Sama familiaarne klõps on tehtud ka toona 22-aastase Chauntae Davies’ega, kes töötas Epsteini eramassöörina ja kellest nüüd on saanud Epsteini protsessi peamine tunnistaja ning ohver.

Kõnealused pildid on tehtud 2002. aastal toimunud Aafrika reisil, kus osalesid ka erinevates rasketes seksuaalkuritegudes süüdistatud näitleja Kevin Spacey ja koomik Chris Tucker. Mõlema häbistatud staariga on Clintonil piduseid peokaadreid, kus ta nende seltskonnas sigarit popsutab, head-paremat rüüpab ja näib end väga mõnusalt tundvat.

Davies siiski ei süüdista Clintonit, Tuckerit ega Spacey’t ebasündsas käitumises — tema sõnul pidasid mehed ennast tollel viis päeva kestnud reisil igati viisakalt üleval. Kuigi kogu sündmust rahastas Clinton, pole vähimati tõestust sellest, et mehed reisi toimumise momendil Epsteini süngetest saladustest teadlikud olid.

“On ilmselge, et Epstein kasutas oma eralennukit ja hiiglaslikku varandust rikaste ja mõjuvõimsate inimeste lugupidamise võitmiseks. Clinton jättis mulle kahtlemata väga võluva ja toreda inimese mulje, ent vaadates praegu neid pilte, tekitab see siiski palju küsimusi justnimelt Bill Clintoni motiivide kohta — miks kasutas ka Epsteini lennukit, miks lubas tal endale nii ligi ujuda?” arutles Davies väljaandele The Sun antud intervjuus. “Minu jaoks oli toona selline reis muidugi uskumatu — arvasin, et olen sattunud unenäkku. Mõelda vaid, lendan Aafrikasse maailma kõige eklektilisema seltskonnaga, kus kõik teineteise üle muhedat nalja visakavad. Õhkkond oli meeldiv ja vaba…,” meenutas ta.

Clintoni esindaja on ametlikult kinnitanud presidendi täielikku teadmatust Epsteini ebasündsatest tegudest.