Gwynethi intiimsete kehaosade lõhna eest tuleb välja käia pea 60 € ning minimalistlikult kauni ja maitseka kujundusega lõhnaküünla nimeks on “This Smells Like My Vagina” (“See lõhnab nagu minu vagiina“ — toim.). Ja kuigi võiks arvata, et säärase asja eest on hind röögatult kallis, on paraku kõik küünlad juba välja müüdud. Väidetavalt juhtus see loetud tundidega.

Goopi veebilehel oleva info põhjal sai idee alguse siseringi naljast Gwynethi parfümeerija Douglas Little’iga. “Töötasime uue lõhna kallal, kui erinevate aroomide kokku segamisel tekkis vagiina lõhn. See arenes aga edasi naljakaks, seksikaks ja kaunilt ootamatuks lõhnaks,” seisab tutvustuses. Lõhn pidavat olema segu geraaniumist, tsiruselisest bergamotist, seedermännist, Damaskuse roosist ja muskusest, mis “avab ukse intelligentsele soojusele, fantaasiatele ning võrgutusele”.

Alati hea huumori poolest tuntud märulikangelane The Rock ei jätnud võimalust kasutamata ning on sotsiaalmeedias hashtagiga #scentofsac (#kotilõhn — toim.) üha enam populaarsust kogumas. Kuna tegu on geniaalse turundusega, ei jätnud ka Gwyneth võimalust kasutamata ja asus samuti agaralt kommenteerima, nimetades The Rocki ulakat nööget pööraselt naljakaks.