Hiljuti vaadatud filmis jäi Dan Sheehanile silma kampsun, mida Chris Evansi tegelane uhkelt kandis. Muidugi soovis mees nii sooja riideeseme ka enda garderoobi soetada, vahendab Mirror.

Peale internetis veidi ringi tuulamist jäi Sheehanile silma ideaalne puuvillane kampsun, mida Norra päritoluga veebileht mõistliku hinnaga müüs.

Kui kaup peale pikka ootamist kohale jõudis, tabas meest eriti ootamatu saadetis, millega ta midagi peale ei osanud hakata. Norrast polnud talle mitte saadetud ideaalset villast kampsunit, vaid suurepärane villane lõng, millega oma kampsun ise valmis teha.

Oma naljakat eksimust jagas Sheehan ka Twitteris. "Mu mõistus ei võta seda, sest ma tellisin midagi, mis mina arvasin, et on väga mõistliku hinnaga villane kampsun. See, mille ma sain, on materjal, millest ise kampsun valmis teha."

Õnneks ei lähe ost siiski raisku ja mees on juba leidnud viisi, kuidas ost nutikalt ära kasutada. "Vill on siiski väga ilus ja ma kingin selle sõpradele, kes sellest järgnevatel aastatel midagi kududa saavad."