Kuigi korter pandi müüki juba juulis, siis senini pole valgusküllane kodu omale uut omanikku leidnud. Korteri algne hind oli peaaegu 14 miljonit eurot, mis langetati 13 miljoni euroni. Nüüd on hind taas suure kukkumise teinud ning praegu saab uus omanik korteri endale veidi rohkema kui 10 miljoni euroga, vahendab Top Ten Real Estate News. Staar ise ostis korteri 2016. aastal üle 14 miljoni euroga.

Korter asub 30korruselise maja viimasel korrusel. Korteri juurde kuulub ka peaaegu 300 ruutmeetrit suur, kahekorruseline terrass, millel on väliköök, kaminaga katusealune ja sisseehitatud ping-pongi laud. Korter ise on peaaegu 400 ruutmeetrit suur ja sealt leiab kolm magamistuba, viis vannituba ja on ümbritsetud suurepäraste vaadetega linnale. Hoonest leiab veel jõusaali, basseini, sauna, kino ja privaatse hoiupaiga. Lisaks on olemas ka täiskohaga uksehoidja.

Lawrence'i edulugu on kui muinasjutus. Staar sündis ja kasvas Kentuckys ning alustas näitlemist kiriku trupis. Oli vaid õnnelik juhus, et 2006. aastal vanematega New Yorki puhkama läinud nooruk jäi silma sealsele agendile, kes talle ka kohe katsed organiseeris. Proovietteaste läks nii hästi, et Lawrence'i vanemad räägiti nõusse tütrega Los Angelesse katsetele minema. Ei läinudki enam kaua, et näitlejale üha populaarsemad filmi- ja telerollid usaldataks. Tänaseks on 29-aastane näitleja võitnud Academy Awardi parima näitlejanna auhinna, kolm Kuldgloobust, BAFTA auhinna, seitse MTV auhinda ja kuus People’s Choice auhinda.

Vaata kuulutust Top Ten Real Estate lehelt SIIT.