"Mul on hea meel teatada pisitütre sünnist. Ilusal kuupaistel ta siia maailma sündis, suureks rõõmuks oma perele. Hetkel keskendun oma pisiperele niiet postitusi ja uusi mõtteterasid saate lugeda mõne aja pärast. Seniks keskenduge iseendale ning oma lähedastele, nendes peitub Teie jõud," kirjutas Kerro sotsiaalmeedias.

Eesti üks tuntuimaid selgeltnägijaid teatas tänavu suvel, et ootab teist last. "Suure venna rõõmud. Meie tõeline armastus on meie veri, meie lapsed.❤️," kirjutas Marilyn toona oma sotsiaalmeedia postituse juurde.

Marilyni ja tema elukaaslase Mark Alexandri perekonnas kasvab juba 2018. aasta juunis sündinud poeg Kaius-William.

Laiem avalikkus nägi Kerrot viimati enne jõule, kui ta käis telesaates "Õhtu!". Selgeltnägija andis seal otse-eetris intervjuud, kuid pidi selle ootamatul põhjusel katkestama.

Kerro jagas telesaates parajasti nõuandeid uueks aastaks, kui ootamatult kohkunult saatejuhtidele otsa vaatas, palus intervjuu katkestada ja kõndis stuudiost minema. "Issand, pange pausile."

Viimaseid nädalaid lapseootel staari lahkumine tekitas arusaadavalt fännidele tõsist mure, kuid Kerro rahustas oma jälgijaid peagi sotsiaalmeedias. "Minuga on kõik korras nagu viimaseid kuid rasedatel ikka sättis beebi end närvipeale ja tegi valu." Veidi hiljem oli Kerro ennast õnneks koguda suutnud ning intervjuu sai jätkuda.