Tungevaag & Raaban alustas tegevust 2015. aastal ja koondab enda alla Norrast pärit Martin Tungevaagi ja rootsi päritolu Robbin Söderlundi.
Juba enne koostöö algust produtsentidena Euroopas palju tähelepanu pälvinud muusikute esimene ühislooming kandis nime „Samsara“. Singel viis nad Skandinaavia raadioedetabelite tippu ja tõi neile nominatsioonid mainekatel Norra ja Rootsi Grammydel.

Kõrge tähelennuga Tungevaag & Raaban on tegutsemisaastate jooksul välja andnud üle tosina singli ja teinud koostööd mitmete vokalistidega, sealhulgas Isac Ellioti ja läinud aasta Eesti eurolauliku Victor Crone’iga. Üle maailma suviste festivalide pealavasid vallutanud duo on jõudnud mitmel korral ka Eestisse, sealhulgas Weekend Festival Balticule ja teinud koostööd paljude muusikutega, teiste seas
Alan Walkeriga.

Juba enne duo moodustamist DJ-de ja produtsentidena töötanud muusikud andsid 2019. aasta detsembris sotsiaalmeedia vahendusel teada, et Tungevaag & Raaban lõpetab enda tegevuse. Fännidele tänulikud muusikud annavad enne soolokarjääridele pühendumist veel vaid viimased loetud kontserdid.