2017. aastal Manchesteris toimunud Ariana Grande kontsertit on raske unustada. Muusiku loomingut nautima läinud fännid sattusid kohutava terrorirünnaku ohvriks, mis 22 inimese elutee lõpetas, vahendab Fox News.

Just sellest kohutavast juhtumist räägib ka räppar oma uuel albumil. Esmalt hakkasid fännid kisa tõstma reedel, kui muusik avalikustas video loole "Darkness", milles kirjeldatakse kontserdil toimunud tulistamist. Albumi, mille nimi on "Music to be Murdered By" eesmärk on survestada riiki relvaseadusi muutma. Olenemata sellest on paljud veendunud, et Eminem on oma looga liiga kaugele läinud.

Singlis "Unaccomodating" edastab Eminem read: "But I'm contemplating yelling 'bombs away' on the game/Like I'm outside of an Ariana Grande concert waiting"

Mitmed Grande fännid on selliste sõnade tõttu äärmiselt vihased. "Eminem on prügi. Ma arvan, et see Manchesteri vihje oli täiesti tarbetu. See on tundetu ja solvav peredele, kes oma lähedase seal kaotanud on. Mõned võivad arvata, et ma olen liiga tundlik, aga kõikidest võimalikest teemadest, millest rääkida, ta valis selle," väljendab üks oma tohutut pahameelt.

Ometi leidub ka veendunud Eminemi fänne, kes tuletavad meelde, et räppar 2017. aastal ohvrite peredele 2 miljonit dollarit kogus.

Grande ise pole teemat veel puudutanud.