Kuigi seda poleks keegi kunagi arvanud, siis selgub, et isegi Disney tegelase Elsa nukk võib olla üsna õudne, vahendab Mirror.

Emily Madonia jagas Facebookis videot tütrele Aureliale jõuludeks kingitud Elsast, mis ema sõnul on kindlasti nõiutud.

Esmalt hakkas nukk pere hirmutama, kui välja lülitatud olekus hispaania keeles rääkima ja laulma hakkas. Madonia ja abikaasa Matt rääkisid tütrega ning pere otsustas, et parim on nukk lihtsalt minema visata. Olenemata sellest on nukk juba kaks korda majja tagasi ilmunud.

"Matt viskas selle juba nädalaid tagasi minema, kuid leidsime selle siis uuesti pesukastist," tunnistas Madonia. "See tundus meile nii imelik, et mässisime selle korralikult prügikotti ja panime siis eel omakorda eraldi prügikotti. Kui prügi piisavalt kogunenud oli, siis viskasime kõik korraga suurde prügikasti, teiste kottide alla. Kasti viisime tee äärde, et auto selle minema saaks viia."

Puhkuselt tagasi tulnuna ootas perekonda eriti ebameeldiv üllatus. Nukk oli tagasi majas. "Aurelia tuli tuppa ja rääkis, et leidis nuku uuesti tagahoovist."

Minema viskamine ilmselgelt ei aidanud, mistõttu saatis Madonia nuku kaugele sõbra juurde, kellele nõiutud nuku jutt tohutult meeldis. Nüüd on nukk sõbra autosse teibitud, et see enam minema ei pääseks.