“Ta käitub nagu titt, kes tahab säravat mänguasja ja selle pärast virisema hakkab,” kirjutas tulevane abielumees. “Ma tean, et kõik pulmaga seonduvad asjad on kallid, kui juures on sõna “pulm”, ent ma ei arvestanud tõesti sellega, et pean mingile tobedale kleidile üle 730 naela ja loorile üle 92 naela kulutama,” kirus mees ning paljastas, et pakkus naisele välja hoopis väga hea idee — tellida kleit odavast veebipoest vaid 38 naela eest.

Postitusest selgub ka, et mõlemad olid oma elu ühe tähtsama päeva nimel kogunud 10 000 naela ning ülejäänud peo planeerimisele oli kavas kulutada 4000 naela. Asi läks peagi aga väga huvitavaks — mingis etapis liitus vestlusega kaudselt ka pruut ise, kes kriitilist postitust nähes käskis peigmehel samasse foorumisse piinliku vabaduse läkitada.

“Emma leidis selle kirjutise. Postituse tegemine oli viga ja vabandan, et meie probleeme siin jagan. Ma olen mölakas,” täitis kohusetundlik mees naise nõudmise. Pole teada, kas naine abiellus oma “mölakaga” 1000-naelases või 38-kleidis või kas need pulmad üldse toimusid.