Täna veidi peale lõunat riputati Jõhvi kesklinnas, Rakvere ja Jaama tänava ristis, välja suured plakatid, millel Martin Repinski oma noorele kallimale armastust avaldas. "Katja, ma armastan sind!" Romantiliselt õhkav lause oli plakatile trükitud kahes keeles, sest muidu oleks armastusavaldus reklaamiseaduse vastane.

Varem pole keegi Jõhvis nii suurt ja hingematvalt armsat žesti korraldanud. Ega ka mujal Eestis sellised tembud laialt levinud ole.

Repinski ise tõdes Kroonikale, et suur plakat ei tähenda midagi enamat kui seda, et armastab inimest, kellega koos on. "Vahel ma teen sellised ebatavalisi asju," tunnistas Repinski ning selgitas, et kui keegi on talle kallis, siis ta tahab seda suurelt välja öelda. Kuigi Vassiljeva reaktsioon veel teada ei ole, siis armunud mehe sõnul ei saa selline üllatus negatiivselt mõjuda. "See ei saa ühelegi naisele mitte meeldida."

Eelmisel nädalal said Repinskid lõplikult lahutatud oma 2017. aastal sõlmitud abielu. Kuulujutud paari lõhki läinud suhtest läksid liikvele juba mais. Hiljuti pihtis Siret, et probleemid hakkasid arenema peres juba kõvasti varem loe lähemalt SIIT.