Tulemustest selgusid kindlad emotsioonid, mida töökoht inimeses esile võib tuua, neid nimetasid teadlased "Suureks kuueks". Kõige levinumad emotsioonid tööl on rõõm, imestamine, viha, kurbus, jälestus ja hirm, mille kõige suuremaks põhjustajaks ei olegi töö, vaid hoopis kolleegid, vahendab Mirror.

Märgatav erinevus tekkis ka naiste ja meeste vahel. Selgus, et mehed on tunduvalt emotsionaalsemad, kuid seevastu näitavad naised palju lihtsamini välja viha ja stressi.

Mehed on emotsionaalsemalt palju rohkem seotud oma ülesannetega ja tunnevad end halvasti, kui pole mõnda nõudmist korralikult täita suutnud. Selgub, et tugevam sugu võtab ka palju lihtsamini kriitikat südamesse ning solvub, kui neist välja ei tehta. 43% vastajatest tunnistab, et sellises olukorras väljendavad nad oma tundeid karjudes.

Teadlane Terri Simpkin tunnistab, et meestele on kõige olulisem nende staatus ja võim, mistõttu ignoreerimine palju rohkem mõju avaldab. "Emotsioonid ja võim on otseses seoses. Ignoreerimine näitab vähest tähtsust. Sarnaselt näitab kurbus, et tööl on inimesel vähe võimu."