Banks kirjeldab moemaailmas toimuvat justkui inimeste vahelist suhet, mis teda pööraselt endast välja on ajanud, vahendab People.

"Sinuga on alati mingi probleem," alustas Banks videos emotsionaalset pöördumist. "Ma olin liiga peenike, siis ma olin liiga paks, siis oli mu tagumik liiga suur, aga nüüd sulle ainult sellised meeldivadki," kritiseerib endine modell moetööstuse muutlikku meelt.

"Ära valeta, ma näen, keda sa sotsiaalmeedias jälgid. Sa armastasid mind 1991. aasta? Ära isegi alusta 90ndatest rääkimisega," läks Banks aina vihasemaks.

"Okei, räägime 90ndatest! Räägime sellest, kuidas sa minuga talvel aega veeta ei tahtnud, sest mu nahk sobis sulle paremini suvel. Räägime sellest, kuidas ma pidin ise oma meigiga tegelema, sest inimesed, kelle sina valisid, muutsid mu tahmaseks klouniks. Juustest ei tasu isegi rääkida mitte," paljastas supermodell oma karjääri kõige tumedamad saladused.

"Sa oled muutunud? Muidugi, sest kui sa ei oleks pidanud seda tegema, siis keegi ei tahakski su tagumikku näha," vihjas staar, et ei ole ka tänapäeva moemaailma muutustega üldse rahul.

"Täna on liiga hilja. Ma olen piisavalt tark, et teada, et sina ei defineeri minu ilu. Ilu esineb kõikides vormides ja suurustes. Kõikides värvides ja sugudes, noortes ja vanades. Kui sa veedad kogu oma ülejäänud elu üritades inimesi vastupidises veenda, siis ei saa sa kunagi edukaks," rõhutas staar moemaailmas levivate seisukohtade tähtsusetust.

"Ma võitlen iga päev su mõjutuste vastu, mis panevad inimesi end halvasti tundma. Käes on kättemaksu aeg," andis staar fännidele võimsa lubaduse.

Video valmis reklaamiks Banksi uuele firmale ModelLand, mida modell ise on nimetanud kohaks, kus kõik saavad elada modellide ideaalmaailmas.