Sotsiaalmeediasse postitatud pildiga tunnistas Repinski, et ei ole plaaninud oma elus küll rääkida, kuid hiljutised sündmused teevad oma töö. "Oleme Jekaterinaga vältinud kommenteerimast oma eraelu. Paraku on avalikkuses ilmunud minu eksabikaasa Siret Kotka poolt edastatud ebatõest infot, mis häirib lisaks meile ka meie lähedasi."

Kui Kotka on võtnud nõuks väita, et mees hoiab soojas kahte suhet, siis Repinski toob välja, et tegelikkuses oli kõik juba ammu vastupidi. "Alustan sellest, miks me Siret Kotkaga läksime lahku. See oli tõesti minu soov. Põhjuseks oli Sireti lõpetamata endine suhe. Minuni jõudsid faktid, mille peale Siret tunnistas, et tema peaaegu kümme aastat kestnud suhe kestis meie suhte kõrvalt edasi. Mul oli väga valus, sain aru, et ei näe enam teda oma naisena. Olin siis vallavanem, ees olid valimised ning otsustasime, et jääme professionaalseks ning hoiame kõik esialgu enda teada, märtsis aga lahutame."

Repinski selgitab postituses, et pole uue kallimaga Kotkat kuidagi petnud ning tema uus suhe on terve ja korras. "Ma ei jäänud üksi. Ühel hetkel saime Jekaterinaga aru, et armastame teineteist. Katjal on kaks last, tal on kõrgharidus, ta on tegus ja aktiivne nii poliitikas, kui ka ettevõtluses, ta oli aastaid ettevõtte Redmond Eesti OÜ tegevjuht. Meie vahel tekkis tõeline tunne, alates maist hakkasime koos elama. Katja lapsed on mulle väga lähedased, tihti käib meie juures ja ööbib ka minu poeg Vanja."

Mehe sõnul on skandaalitsemises süüdi hoopis endine naine, kes on väidetavalt teinud kõik, et suhe teise naisega ei õnnestuks. "Eelmise aasta jooksul Siret Kotka pidevalt kirjutas mulle ja helistas Katjale, tema eesmärk oli meid lahutada. Andsin kohtusse lahutusavalduse. Siret lubas, et kui võtan avalduse tagasi, siis lahutame perekonnaseisuameti kaudu ning ta lubab mul koos Morganiga olla. Seda ta siiski ei teinud ning ühel hetkel esitasin kohtuavalduse uuesti."

"Meie suhe Jekaterinaga on tugev ja kestev. Iga suhte alus on vastastikune usaldus, austus ja armastus. Meil Katjaga on kõik need kolm."

Kotka selgitas Kroonikale, et selline postitus kinnitab vaid seda, millise inimesega tegelikult tegu on. "Olles seda avaldust lugenud, tõden, et Martin paljastas järjekordselt oma tegeliku pale ja rohkem ma seda teemat kommenteerida ei võta."

Meenuta ka Repinskite suhte esimesi tormilisi hetki: