49-aastane Stewart jagab regulaarselt õõritavalt kuumi pilte, mistõttu on ta viimaks omale välja võidelnud koha Playboy kaanel, vahendab Mirror.

Kuigi iga päev imetleb teda tuhandeid mehi, siis ometi on naine veel tänaseni vallaline ja otsib oma tõelist armastust. "Ma ei nimetaks ennast glamuurseks, pigem arvan, et mul on isegi veider välimus," leiab Stewrt ise.

Nelja lapse ema on otsustanud meestele isegi vihjeid anda, millega kindlasti ta südame kiirelt endale võidab. "Parim viis, kuidas mu tähelepanu saada, on ühe hea vanaemadest rääkiva naljaga läheneda," viskab naine ka ise oma kuulsuse üle nalja. "Siis võib mehel konkurentsis isegi võimalust olla."

Kui nalja ei tea, pole ka hullu, teine võimalus on õppida just õigesti rääkima. "Ameerika aktsendid on ka minu peal alati toiminud. Ma armastan mehi, kes räägivad nagu Mathew McConaughey või Patric Swayze. Ilmselt on asi selles lõunapärases šarmis."

Ometi ei ole nende kahe omaduse puudumine veel võimaluste lõpp. "Vahel piisab ka õigest sädemest silmas, et mu tähelepanu endale naelutada,2- julgustab Stewart.

Kaunitar tunnistab, et kuigi ta pole kunagi ise omale "kuumima vanaema" tiitlit valinud, siis pole tal ka otseselt midagi selle vastu. "Mulle tegelikult väga meeldib vanaema olla, ma arvan, et see on lase kasvatamise kõige suurem auhind. See paneb kindlasti inimesi kulmu kergitama, kuid ma vaid naeran vastu."