Eelmisel aastal 50. sünnipäeva tähistanud näitlejanna fännidele jäi silma, et staari näol ei olnud näha mitte ainsamatki kortsu, vahendab Mirror.

Jones sai kuulsaks juba 1991. aastal, kuid tema välimus pole aastatega kuigi palju muutunud. 2016. aastal antud intervjuus tunnistas näitleja, et ei ole kordagi veel iluoperatsioone kasutanud, kuid ei välista neid tulevikus. "Näitlejaks olemiseks ei pea olema iluduskuninganna. Ma pole üle iluoperatsioonide vastu. Seni pole neid veel kordagi kasutanud, kuid kui tunnen, et on aeg, siis kindlasti teen ära," rääkis ta toona.

Samas intervjuus selgitas Jones, et eelistab oma välimuse hoidmiseks õiget toitumist. "Kõige olulisem on piisavalt vedeliku tarbimine. Vett ei saa kunagi liiga palju juua, kuid ära tuleb jätta energiajoogid. Kehale on ka kasulik iga päev natuke higistada, mistõttu jooksen või jalutan palju."

Muidugi on aastatega kuulujutud iluoperatsioonidest aina rohkem levima hakanud. Ekspertide sõnul on staar kasutanud nii botoxit kui ka implantaate, kuid näitleja ise seni ühtegi seisukohta kinnitanud ei ole. Ka 2017. aastal mainis ta oma saladuseks vaid argaaniaõli ja vett.

Ilukirurg Youn tunnistab, et olenemata pidevast eitusest näeb staar välja kui täiesti teine inimene, mis näib väga vaid iluoperatsiooni tulemusena. "Tundub, et ta on lasknud oma laupa sirgendada, põski tõsta ning ka lõuga kohendada."