1. Mees, kes varjas naeratusega valu


Andras Arato on tavaline Ungarist pärit mees, kes pooseeris vaid reklaamfotol, mis üle maailma kuulsaks sai. Tänaseks naudib Arato väga sotsiaalmeedias aja veetmist ning humoorikaid memesid endast.

2. Kahtlustav Chloe


Oled inimene, keda pole lihtne vaimustada? No siis, mida kahtlustava Chloe'ga jagada. See tüdruk sai kuulsaks, kui vanemad üritasid last rõõmustada Disneylandiga, kuid Chloe neid väga uskuda ei tahtnud. Tänaseks on Chloe ja ta õde Lily alustanud modellikarjääri.

3. Laps, kellel veab


Sammy Griner polnud veel aastanegi, kui temast valmis legendaarne võidurõõmus pilt. Just tänu sellele memele sai pere koguda piisavalt raha, et lapse isa uue neeru saaks. Nüüd, 13-aastasena, on tal pildi pärast küll veidi piinlik, kuid aitas sellega oma isa elu päästa.

4. Ebanormaalselt fotogeeniline mees


Kui enamus inimesi ei soovi, et neid trennis pildistataks, siis veel vähem tahab keegi seda keset maratoni. Leidub aga üks mees, keda selline olukord kuidagi ei kohuta. Zeddie Little tegeleb veel tänasenigi jooksmisega, kuid selgub, et ka tema ei ole alati kõige ideaalsema välimusega.

5. Liialt kiindunud tüdruksõber


Laina Morris sai kuulsaks, kui tegi järele Justin Bieberi lugu "Boyfriend". Ta kasutas endast sündinud meme kuulsust, et luua Youtube'i eriti edukas konto, mida asus jälgima ligi miljon inimest. Morris postitas oma jälgijatele regulaarselt kuni möödunud juulini. Just siis otsustas ta avalikkuse eest taanduda ning hakata oma vaimse tervisega tegelema.

6. Esimese maailma muredega naine

Selline olukord, kus unustad oma juhtmevabu kõrvaklappe laadida ning pead tavalisi kasutama, vot need nõmedad situatsioonid on kõige tuttavamad näitlejannale Silvia Bottinile. Pilti tehti ühe tema etteaste ajal ning sellega kaasnenud kuulsust kasutas naine oma karjääri edutamiseks. Tänaseks näeb ta vaeva filmiga, millega peagi fänne rõõmustada.

7. Segaduses matemaatik


Nii leidlikku meme saab kasutada peaaegu igas keerulises olukorras. Naine, kes pildil raskelt vaeva näeb on Brasiiliast pärit näitlejanna Renata Sorrah. Sorrah tegeleb veel tänasenigi näitlemisega ja arvestades, kui keerulised võivad seebikad olla, siis pole ime, et ta veidi segadusse sattus.

8. Katastroofi tüdruk


Maailm ei saa ilmselt kunagi teada, miks nelja-aastane Zoe Roth nii kurvas olukorras sellise kavalusega naeratas. Tänaseks on väike Zoe aga märgatavalt kasvanud ja armastab tohutult reisida.

9. Pöörase teooriaga mees


Giorgio A. Tsoukalos teab ideaalselt, mis tunne on selgitada mõnda eriti pöörast teooriat, kui sõbrad sind lihtsalt uskuda ei taha. Tsoukalos on teadlane, kes uurib tulnukate olemasolu. Tänaseks on ta hakanud oma pööraseid teooriaid aina laiemale publikule tutvustama.

10. Segaduses noormees

Nick Young oli korvpallur, kes jäi fotole eriti segaduses ilmega. Vaid 33-aastaselt lõppes Youngi edukas karjäär ilma ühegi konkreetse põhjuseta, mistõttu ta ilmselt veelgi rohkem segaduses on.