Holokausti ohvrite rahvusvahelisel mälestuspäeal avaldatud pildid on osa näitusest, mis sel aastal avatakse ning mis näitab 75 inimest, kes 75 aastat tagasi õudused üle elasid ning omale uue elu Inglismaal ehitanud on.

Hertsoginna kirjutab piltide juurde, et on tänulik, et ta osaks sellest projektist sai ning lisab: "Tahtsin teha need portreed väga isiklikud Steveni ja Yvonne'i jaoks - tähistamaks perekonda ja elu, mille nad on ehitanud alates saabumisest Suurbritanniasse 40ndatel aastatale. Pered tõid ka isikliku tähtusega esemed, mis on pildilgi kaasatud."

Esimesel pildil on Steven Frank oma lapselaste Maggie ja Trixie'ga. Koos oma ema ja vendadega saadeti Steven Westerborki vahelaagrsse ja siis Theresienstadti ning tema ja ta vennad olid kolm last 93st, kes 15 000 sinnasaadetust vaid pääsesid.

Teisel portreel kujutab Kate Yvonne Bernsteini oma lapselapse Chloe'ga, kes oma tädi ja onuga Prantsusmaal peidus oli, pidevalt reisis, nime vahetama ja kolima pidi.

Hiljem avalikustas Kate ka kaadritagused pildid, mis näitavad, kui imearmsalt ta oma pildistatavatega aega veetis, enne kui imelised näitusepildid sündisid.