"Seal on inimesed, kes reaalselt jälgivad mind minu pärast, mille tõttu tunnen ma end hästi seal oma content’i jagades," kommenteeris Helen oma otsust paljastavaid fotosid müüa.

Helen ei karda, et ta paljastavate piltide pärast tulevikus häbi peaks tundma. “Mu meelest mul on juba mark maas “Prooviabielus” vastu tahtmist piinlemise tõttu, kuhu mind kunagi osalema meelitati, et mingisugune pildikene nüüd küll midagi hullemaks ei tee. Vastupidi, mul on keha, millele ma olen tänulik, ma teen kõvasti trenni ning selle mitte jäädvustamine oleks raiskamine,” selgitab ta.

Heleni kontole on hetkel üles laetud 18 fotot ning kolm videot, mis on kokku saanud juba 326 meeldimist.

Samale leheküljele tegi möödunud sügisel konto ka "Rannamajast" tuntuks saanud Merylin Nau, kes hiljem teatas, et ta teenis OnlyFansi postitatud fotode eest päris korraliku summa.

Siiski otsustas ta detsembris konto sulgeda. "Võimalik, et see oli vale liigutus, võib-olla ma ei oleks pidanud seda tegema, aga tahan öelda, et mul on tulevikus sellised plaanid... oleks parem, kui lihtsalt seda mu teele ette enam ei tule," kommenteeris ta toona oma otsust.