Jaani kontol pole enam ühtegi fotot, samuti on kadunud ka tema profiilipilt. Endiselt jälgib ta ainult 12 kontot, kes on kõik tuntud brändid.

Ka varem on Eesti artistid teinud oma konto täiesti tühjaks, et seda uuesti üles ehitama hakata. Sama tegi näiteks ansambel Trad.Attack!, kes möödunud aastal kõik postitused ära kustutas, et hakata oma uut albumit reklaamima.

Kuid samas on Eesti staaride kontode tühjenemine olnud ka märk sellest, et need on häkitud ja sattunud võõrastesse kätesse. Eelmisel aastal langes Youtuber ja sisulooja Victoria Villig õngitsuskirja ohvriks ja kaotas seetõttu ligipääsu ühele oma põhilisele sissetulekuallikale ehk Instagrami kontole.

„Olin USA-s suveülikoolis ja minu Instagrami kontole pääseti sisse nii, et emaili kaudu tuli koostööpakkumine. Kirjas oli link brändi kontole, et saaksin nende sisu enne koostööd üle vaadata. Lingile vajutades avanes Instagrami keskkonnaga identne lehekülg, mis nõudis sisselogimist. Kuna oli kiire, siis sisestasin enda andmed sisselogimislahtritesse. Kui ma peale seda aga telefonist Instagrami avasin, oli mind kontost välja logitud ja minu senised konto sisselogimisandmed enam ei toiminud. Kõigest mõni hetk hiljem saabus juba meil, milles oli öeldud, et kui soovin enda kontot tagasi saada, siis pean maksma 400 dollarit,“ selgitas Villig juhtunut. „Selleks anti mulle aega kõigest paar tundi ja lisaks ähvardati sellega, et kui ma raha kohe ei maksa, siis nad kustutavad kontolt kõik pildid ära ja müüvad konto edasi,“ lisas ta.