Kuigi Osbourne tunneb, et kauaks teda enam siin ilmas ei ole, siis tunnistab, et oleks juba surnud, kui tütar Kelly poleks isa motiveerinud koos muusikat tegema, vahendab Mirror.

"Ma ei istuks praegu siin, kui poleks seda tegema hakanud. See oli parim ravim," tunnistab Osborne. Ometi peab ta tõdema, et möödunud aasta oli suisa talumatult raske. "Olen terve möödunud aasta kuradi voodil lamanud ja endale kaasa tundnud ning mõlenud, et nüüd ma olengi surnud, nüüd ongi kõik, kõik on läbi. See on olnud kõige halvem aasta kogu mu kuradi elus."

Ka hiljuti antud intervjuus tunnistas 71-aastane muusik, et mõtleb tihti sellele, millal tema aeg kord tuleb, kuid ei karda surma. "Mind ei ole siin veel 15 aastat või midagi sellist, kuid ma ka ei ela vaid selle nimel."

Enne diagnoosi jõudsid meediasse mitu kurba juhtumit, mil muusik ootamatult, kuid ohtlikult kukkunud on. Kõige murettekitavam oli kodus juhtunud õnnetus, mil muusik öösel WC-sse hakkas minema, kuid kukkus nii õnnetult, et pidi kiiremas korras haiglasse pöörduma. "Ma olen joobes peaga trepist alla kukkunud, autodega õnnetusse sattunud, isegi peaaegu lennukis surma saanud, kuid pissi pärast kukkuda - pole väga Ozzylik selles olukorras surra," naljatas ta toona.

Parkinsoni tõbi diagnoositi muusikul eelmisel veebruaril, kuid avalikkusele kurvast teatest midagi ei räägitud.