Anu Saagim ja Erik Orgu

Kevadine neljapäeva öö läks aastal 2017 kuumaks glamuuritar Anu Saagimi jaoks, kes restoran Lusika sünnipäevapeolt koos tuntud toitumisnõustaja Erik Orguga Padasse järelpeole liikus. Lõbusas meeleolus Orgu ja Saagim leidsid peol koos vaikse nurga, kus teineteise seltsi nautida ning ka suudlusi vahetada, paljastas Õhtuleht.

Evelin Ilves ja Vincent

Evelin ja Toomas Hendrik Ilvese lahutuseni viinud kurikuulus suudlus 7. augustil 2014 kohvik Komeedi terrassil on kindlasti kõnekaim, mida kodumaal nähtud.

Presidendiga tol hetkel abielus Evelin andus prantslase Vincentile öös. Uudise paljastas Kroonika 22. augustil, järgmise aasta 17. aprillil teatas kantselei, et 30. aprillil jõustub nende abielulahutus.


Ieva Ilves ja Toomas Hendrik Ilves
Eelmise aasta 24. veebruari õhtu säravaim hetk oli kahtlemata see, kui Toomas Hendrik Ilves oma abikaasa Ieva Ilvest suudles. Kõigile ootamatu tunneteväljendusega teenisid nad rahva kiidusõnad ja näitasid avatud ja muhedat olekut, mis paljudele nad veelgi sümpaatsemaks muutis.
Foto: Shutterstock

Ron Nõmm ja tundmatu naisterahvas
2019. aasta november algas skandaalselt: idülilist armastust nautinud Brigitte Susanne Hundi ja Ron Nõmme suhe sai ootamatu lõpu, kui mees öös murdus ja sootuks teisele heledapäisele naisele suudlusi kinkis.
Mis sel ööl täpsemalt juhtus, saad lugeda siit!


Brigitte Susanne Hunt ja Ron Nõmm

Kuigi oli teada, et Brigitte ja Ron on mitu kuud tagasi lahku läinud, algas aasta 2020 esimene päev uudisega, et noored suudlesid klubis Venus uusaastaööl.

Brigitte vaid muigas: "Ron on ju meil tuntud kodumaa klubisuudleja. Koos me ei ole."


Mitmeid suudlusi näed ka siit, kus palusime tuntud inimestel armastust kehakeeles näidata:

Kirglikku nädalavahetust! Ja kui märkate tuntud inimesi suudlemas, läkitage pildid ja videod vihje@delfi.ee teele!