Metro kirjutab, et 34-aastane Jessica Mann andis oma tunnistused reedel. Tema kohtus produtsendiga 2013. aasta märtsis ja too tegi talle vägisi oraalseksi.

Näitlejatar Mann sai Weinsteiniga kokku luksuslikus hotellisviidis. Tegu pidi olema tööalase kohtumisega, ent läks sootuks teisiti.

Manni kinnitusel hakkas Weinstein ühtäkki riideid ära võtma. Näitlejatar arvas esiti, et ehk tahab ta end lihtsalt mugavamalt tunda, kuid selgus, et asi pole selles.

Produtsent tõmbas ka särgi seljast ja ütles, et tahab Mannile massaaži pakkuda. Mann üritas esiti protesteerida, kuid viimaks loobus ja nõustus.

Naise sõnutsi oli Weinsteini välimus kõike muud kui seksikas - tüseda mehe keha oli kaetud ka tihedate karvadega. Ühel hetkel haaras Weinstein ta käest ning suudles teda.

"Kui teda esimest korda täiesti alasti nägin, siis arvasin, et ta on deformeerunud või intersooline, kuna tal pole munandeid ning paistis justkui oleks tal vagiina. Küll aga oli tal peenis," jätkas Mann.

Kui Weinstein oli teinud "massaaži" ehk tegelikult oraalseksi, siis pani ta kohtumisele punkti tõelise võikusega - ta pissis Manni peale. Naise sõnutsi pole ta eal end nii alandatuna tundnud kui tol korral.