"Muusika kuulamine on minu jaoks suurem ettevõtmine," tunnistas Nestor staažikale saatejuhile antud intervjuus ning nõustus sellega, et nii tema isa Eiki Nestori kui Reet Linna põlvkonnas levinud lillelapse mentaliteet teeb tänapäeval taas võidukäiku. "Kogu see muusika peab ju suuri sünnipäevasid ja tänu sellele antakse neid plaate üha uuesti välja ja noorem generatsioon saab sellest osa. Beach Boys, John Fogerty, Creedence Clearwater Revival ja muu säärane oli minu kodus tavaline nähe," meenutas ta.

Mõlemad muusikahuvilised jõudsid järeldusele, et helide nautimine vinüülplaadilt on omaette rituaal, mida digitaalne kuulamine ei võimalda. Küll aga tuleb hoolt kanda selle eest, et aparaat oleks korralik. "Vanad plaadimängijad on amortiseerunud ja nõelad pole ka päris need, mis vaja. Õnneks saab lihtsa mängija praegu kaubandusest kätte, kuna vinüülplaadid on teinud hüppe ja seetõttu ka tehnika. Vanu mängijad pole aga mõtet tuunida, kuna esiteks see kvaliteet, mis kätte saad, pole päris see ja äkki teed ka plaatidele liiga," manitses Nestor.

Lõpetuseks andis muusikaguru saatejuhile kuulata Eesti räpptekstide kogumikku, mille Tommyboy oma sõpruskonnaga eelmise sajandi alguses tegutsenud Noor Eest luulekogumiku eeskujul välja andis. "Kui muidu oleme harjunud räppi kuulama muusikaga koos, siis nüüd on võimalus kuulata luule vormis," tutvustas Nestor. "See on ju nublu!" hõiskas Linna, kui plaadilt hakkas kostma kõigile vägagi tuttav mõmisev ja veidi laisk kõnemaneer. Oli tõesti nublu.