"Stella on julge ja terane ajakirjanik, kes ujub seltskonnavetes nagu kala vees," põhjendab Kroonika peatoimetaja Ingrid Veidenberg otsust kutsuda koos temaga kümme aastat töötanud Stella taas toimetuse liikmeks.

"See ettepanek oli minu jaoks suur üllatus. Aga ma ei mõelnud pikalt," sõnab Stella. "Kroonika oli minu esimene töökoht ja siin on inimesed, kellega olen vahelduva eduga koos töötanud. Oleme teinud suuri ja väikeseid asju, saanud koos naerda ja nutta... Need on inimesed, kes tunnevad mind ja keda tunnen mina – nendega on tore koostööd teha."

Kroonika on Stella sõnul justkui enesekindel naine oma kõige paremas eas, kes teab täpselt, kuidas istuda ja astuda, mida üheks või teiseks puhuks selga panna, ning kellel on väline sisemusega harmoonias. "Võrdleksin Kroonikat kahekümne aasta taguse Kate Middletoniga, kellest on nüüd saanud enesekindel Cambridge’i hertsoginna Catherine."

Stella sulest on oodata uusi rubriike, milles ta peatub tuntud naiste stiilil. Ka ei pelga ta paukuvaid skandaale, sest needki on osa Kroonikast. "Kunagi võtsin stilistina Kroonika esikaane tarvis tosin naist paljaks, nüüd on aeg taas ägedaid fotoseeriaid stiliseerida. Siit ka üleskutse – iga tuntud mees või naine, kes soovib end ajakirjas paljaks võtta, võib mulle juba täna kõne teha, e-kirja saata või Instagrami kirjutada," teatab Stella rõõmsalt.

Tere tulemast tagasi!