Jennifer ütles, et Eestis on mugav ja tore muusikat teha, aga sellest hoolimata on ta proovinud jalga ka välismaise muusikatööstuse ukse vahele saada. "Selle laulu ma saatsin küll hästi paljudele Euroopa blogidele, muusikablogidele. Väga palju tagasisidet on tulnud," vahendas ERR-i portaal Menu Coheni sõnu ETV saates "Terevisioon".

"Ma sain täiesti juhuslikult Iisraeli raadiojaama, see on tore, ma olen juudi päritolu. Londonis oli üks raadio, kes tahtis," loetles Cohen raadiojaamu, kus tema laul kõlanud on.

Cohen selgitas, et laul "Ping Pong" on kirjutatud keerulisest suhtest. "Mis alguses hakkas hästi mänguliselt ja toredalt, aga lõpuks keegi saab ikkagi haiget, sest see, kes mängima kutsub, otsustab, et ta ikkagi ei taha mängida. See räägib kaosest, aga see pole kurb laul," kirjeldas Cohen.

Coheni sõnul on tegemist piisavalt, et esitus oleks poolfinaalis ideaalne. "On tantsuproovid, taustalauljatega proovid, stilistikaproovid, kontsakingade proovid, et ei kukuks ja mis iganes. Ikka hästi palju ettevalmistust nõuab," selgitas Cohen.