“Juuakse end täis ja siis hakatakse mulle helistama, reede õhtul kell kaheksa või laupäeva hommikul kell kümme. Räägitakse lalisedes, peaaegu arusaamatult. Nii palju lugupidamist võiks ikkagi olla, et kui sul on mure või teema, mida mulle rääkida, siis võiksid teha seda kainelt,” lausub ta.

Kui murekõnesid ta veel suudab mõista, siis pea iga päev saab ta ka mõne sõimukirja- või kõne. Lihtsalt heast peast öeldakse talle kõike, mis sülg suhu toob. Katrini arvates lubatakse temaga suhtlemisel endale tihti seda, mis teiste kuulsuste puhul ei tuleks kõne allagi. “Ma ei kujuta ette, et mõnele lugupeetud draamateatri näitlejale kirjutatakse heast peast, et sa oled ilge kuradi värdjas ja näitled halvasti. Helgi Sallo või Ülle Kaljuste ei saa ilmselt selliseid kirju nagu mina – on mingi distants ja on mingi lugupidamine. Aga mina saan selliseid kirju pidevalt.”

Millised on need ähvardused ja sõimukirjad, mida Katrinile saadetakse ning kes on tema tagalaks rasketel aegadel, seda loe värskest Kroonika kaaneloost SIIN.