Mitmekülgne ja salapärane briti produtsent, pianist ja laulja James Blake astub Positivus Festivalil üles laupäeval, 18. juulil.

Fänne on James Blake kogunud nii elektroonilist muusikat luues kui ka eduka muusikaprodutsendina töötades. Paljud on kuulnud tema koostöödena valminud hittlugusid: “Forward” koos Beyonce’ga ning “King’s Dead” koos Kendrick Lamariga. James Blake ei ole lihtsalt üks karakter muusikamaailmas, tal on õnnestunud piire murda ning olla edukas erinevatel rinnetel.

James Blake on muusikamaailma panustanud tihti ja märkimisväärselt. Eelpool mainitud lugu “King’s Dead” on pälvinud Grammy auhinna ning tema album “Assume Form” (2019) oli samale auhinnale nomineeritud parima alternatiivalbumi kategoorias. Album “Overgrown” (2013) võidutses Mercury auhindade jagamisel. Mees on teinud lennukat karjääri sooloartistina ning mitmeid koostööprojekte erinevate artistidega nagu näiteks juba mainitud Beyonce ning Kendrick Lamar, aga ka Jay-Z, Vince Staples, Travis Scott, Frank Ocean ning mitmed teised.

Reedel on Positivus Festivali peaesinejaks üks hetke kuumimaid nimesid hiphop maastikul A$AP Rocky ning laupäeval astub lisaks James Blake’ile pealaval üles ka Islandilt pärit Of Monsters And Men. Mitmed järgmised artistid kuulutatakse välja veel veebruari jooksul.

Positivus Festival toimub juba 14. korda Lätis, Salacgrivas, mis asub Ikla piiripunktist vaid 10 minuti autosõidu kaugusel. Festivali kuupäevadeks on 17. ja 18. juuli ning piletid on müügil kodulehel www.positivusfestival.com