Carreyl oli intervjuu Heat Magazine'i ajakirjaniku Charlotte Longiga, kelle küsimustele staar omapärase vastuse andis, vahendab Fox News.

Long küsis 58-aastaselt staarilt otse, et peale kõike saavutatut, kas tal üldse on veel alles midagi, millest veel unistada. "Ainult sina. See on kõik, ülejäänu on nüüd tehtud," andis Carrey küsimusele mitmetähendusliku vastuse.

Ajakirjanik vaid naeris vastu ja tunnistas, et ei oska sellele enam kuidagi reageerida. "Lihtsalt lepi sellega," jätkas Carrey naljatamist.

Fännid sellistele vastustele aga nii leebelt ei reageerinud ja on sotsiaalmeedias tõsise skandaali tõstatanud. "Kahjuks selgub, et Jim Carrey on tohutu s***kott," pahandab üks. "Olin küll tohutu Jim Carrey fänn, kuid kogu mu austus kadus täna. See on tõesti lubamatu ja ma loodan, et ta vabandab. Õnneks lahendas ajakirjanik olukorra väga osavalt," on ka teine oma iidolis pettunud. "Miks selliseid asju ikka veel juhtub," ei suuda keegi oma kõrvu uskuda.

Ajakirjanik oli olukorra lahendamisel eeskujulikult leidlik ning küsis sama küsimuse veidi erinevalt sõnastatult uuesti, millele Carrey enam vastamata ei saanud jätta.