Brown suri 2006. aasta jõuludel Atlanta haiglas. Dokumentidel märgiti surma põhjuseks südameatakk ning vedelik kopsudes, vahendab Mirror.

Doktor Marvin Crawford, kelle allkiri on ka surmatunnistusel, tõdes 2017. aastal, et on alati mõelnud, mis küll sellise terviserikkeni viia võis.

Nüüd selgub, et arsti kahtlustel võib olla tõsi taga. Jacque Hollander toimetas võimudeni kastitäie asitõendeid, mida lähikuudel kontrollima hakatakse. Kui selgub, et tegemist on tõsiseltvõetavate asjaoludega, alustab politsei täismahulist uurimist. Ametnike väitel on naine neile ka selgitanud, kuidas asjad tema kätte sattusid.

Esialgsetel andmetel kuulub kahtlusaluste nimekirja 13 inimest, nende seas ka Browni mänedžer, poeg Daryl, viimane abikaasa ning härra, kes haiglas tema verd võttis.

Doktor Crawford ise on varasemalt kahtlustanud mürgitamist. "Ta seisund muutus liiga kiiresti. Ta oli patsient, kelle surma ma ise kunagi oodanud ei oleks. Olenemata kõigest ta siiski suri ja see tekitas minus küsimuse, et mis seal ruumis toimus."