Paar nautis teineteise seltskonda Rakvere teatri 80 aasta juubelipeol ja poseeris heatujuliselt ning vabalt ka kaameratele, nautides silmnähtavalt nii pidu kui teineteise seltskonda. Piltidele püüti ka moment, mil Siret oma kaaslase ees kelmikaid fotopoose võttis.

Siret on varemgi vihjanud, et on oma elus uue lehekülje pööranud, kuid täpsustustest on ta seni loobunud. Nüüd ei eita poliitik enam uue kaaslase olemasolu, ent nimetab teda siiski ettevaatlikult vaid heaks sõbraks. Kõnekas on aga fakt, et valentinipäeval sai ta mehelt imelise südamekujulise roosikimbu. „Tema nimi on Risto ja ta on ettevõtja. Jah, see ilus kimp oli sõbrapäeval tõesti temalt," tunnistab Siret Kroonikale antud kommentaaris.

Alles kuu aega tagasi avaldas Kroonika Martin Repinski kirja Siretile, kus mees soovis oma eksnaise juurde naasta, avaldades talle ka armastust. Sireti sõnul on Martini säärane otsustamatu käitumine ahistav ning ta soovib oma eluga edasi minna. Tundub, et see soov on nüüd täitunud!

Siretit ja tema uut kaaslast paraku Viljandis toimuval vabariigiaastapäeva vastuvõtul ei näe, kuna naine on sel ajal hoopis reisil. Näis, kas Martin Repinski käevangus tuleb vastuvõtule tema uus armastatu Jekaterina Vassiljeva või jätab ka Martin minemata.