"Kas selline arrogants teeb meie mainele head?" arutles moelooja, kes on läbi aastakümnete disaininud presidendiballile riideid nii tuntud naistele kui ka meestele. Pohjanheimo hinnangul on Eesti kolgastumas -meie peaminister Jüri Ratas võiks siiski korra nädalas oma ülikonda pressida ja hüva nõu saavad ka teised ministrid. Pohjanheimo toob ka välja president Kersti Kaljulaidi riietumise miinused ja meenutab, kuidas ta keeldus koostööst kunagise esileedi Evelin Ilvesega.

Antud podcastile laekus ohtralt kommentaare, millest üks oli mõtlemapanevam kui teised. Avaldame selle muutmata kujul:

Väga lihtsalt öeldes on Etikett ühiskondlik kokkulepe, mis hõlbustab antud olukorras ja kohas toimimist. Etiketitundmine aitab vältida piinlikke olukordi eelkõige iseenda jaoks. Kedagi ei panda etiketi mittetundmise või järgimise pärast vangi ega saadeta sunnitööle. Lihtsalt endal võib pisut ebamugav olla. Etikett on pidevalt muutuv ja kohanev. Etiketti voib ka eirata -miks mitte. Reaalselt ei muutu teiste inimeste elus midagi, kui arvate, et rohelises kummiülikonnas ja ujumislestadega presidendi vastuvõtule või teatrisse esietendusele tulla on väga kohane, vaimukas, voi mugav, aga kohapeal on teised inimesed õhturiietuses ja keegi lihtsalt ei taha sinuga tegemist teha.

Kuula palju kommentaare saanud podcasti "Ülle Suurhans Pohjanheimo presidendivastuvõtust: Kaljulaid eirab protokolli, peaminister võiks ülikonda pressida. Eesti on kolgastumas!" SIIT.