“Me mitte ei tapnud Sipsikut, vaid äratasime ta ellu — Sipsik on rohkem elus kui kunagi varem!” teatas produtsent ning kinnitas, et terve meeskond on juba viimased 7 aastat tundnud tohutut vastutuse koormat. “Me siiralt usume, et oleme jäänud ausaks ja teinud ausa filmi,” rõhutas Tõldsepp. “Ott Sepp on teinud väga kifti töö Sipsikule karakterit andes ja me kujutasimegi teda ette vimkaga, samasuguse huumorimeele ja olekuga nagu Ott Sepp, see kombo oli hästi hea.”

“Igasuguse kirjandusklassikasse kuuluva tegelasega on see fenomen, et iga inimene, kes on lugenud, arvab, et see tegelane on tema oma. Iga inimene loob oma unikaalse ettekujutuse sellest, kuidas tegelane räägib, välja näeb ja liigub,” tõdes Arulepp. “Ma muide tulin just ühelt linastuselt, kus lasteaialapsed kõik vaatasid silmad-suud pärani ja polnud küsimustki, et kas see film lastele korda läheb,” kirjeldas ta. “Eks iga lapsevanem teab ise oma lapsi ja see on puhtalt sisetunde küsimus, aga nii palju, kui ma olen kuulnud ja näinud, siis lastele meeldib.”

“Kõigil neil, kes on Sipsikut kunagi ammu lugenud, tasuks meeles pidada, et raamat on siiski üks teos ja film on täiesti midagi muud,” jätkas Tõldsepp. “Kui me Aino Pervikult küsisime filmi tegemiseks luba, siis tema ka ütles, et tehke oma asja. Filmis on tõesti rohkem seiklusi ja emotsionaalne kõver on mitmekesisem — on kurbi kohti, on naljakaid kohti. Me ei jutusta seda raamatut ümber, me oleme teinud uue filmi, mis on täis seiklusi.”

Nii Tõldsepp kui Arulepp kinnitasid, et on loonud Sipsiku filmi siira armastusega samanimelise raamatu vastu ning see sobib kindlasti vaatamiseks igas vanuses filmisõbrale. “Seal pole ühtegi sellist hetke, mis ei sobiks väikestele lastele. Eks lapsed on erineva tundlikkusega, aga see film loob aluse edasiseks diskussiooniks, mille baasil saab mõtteid vahetada näiteks, kuidas käituda sellises sitatsioonis, kui oled õe või vennaga riius. See film on eluline — ka elus on erinevaid situatsioone, aga filmis leiavad kõik probleemid lahenduse ja õnneliku lõpu,” võttis Tõldsepp asja kokku.