Kirjas vabandab Flack oma lähedaste ees vahetult enne jõule aset leidnud koduvägivalla juhtumi pärast, mille tõttu ta arreteeriti. Väidetavalt läks staar oma poiss-sõbrale Lewis Burtonile kallale ning vahejuhtumi tõttu pidi ta taanduma "Armastuse saare" saatejuhi kohalt ja tema eraelu kisti kõmulehtede esikülgedele.

"Ma olen aktsepteerinud häbi ja halbu arvamusi minu elu kohta üle kümne aasta, kuid ma olen endale öelnud, et see ongi osa minu tööst. Ei mingit vingumist. Kuid asjade vaiba alla pühkimisega on see, et nad jäävad endiselt sinna ja ühel päeval tõstab keegi selle vaiba üles," seisab Flacki kirjutises.

Lahkunud täht kirjeldab, kuidas detsembris juhtunu võttis ära tema tuleviku ning seinad, mida ta on enda ümber ehitanud, lõhuti järsku maha. "Ootamatult olen ma nüüd teistsugusel laval ja kõik vaatavad, mis on juhtumas," kirjeldas naine.

"Ma olen alati võtnud vastutuse selle üle, mis juhtus tol ööl. Isegi samal õhtul. Kuid tõde on see... See oli õnnetus," seisab kirjas.

"Kuid ma ei ole koduvägivallatseja. Meil oli tüli ja õnnetus juhtus. Õnnetus," kirjeldab ta. Ajalehtedes hakkasid levima fotod verisest esiuksest, kuid Flack avalikustab kirjas, et tegemist oli tema verega, mitte poiss-sõbra omaga. "Ma olen kaotanud oma töö, kodu ja võimaluse rääkida," lisas Flack.

Väidetavalt soovis telenägu kirja avalikustada eelmise nädala neljapäeval, kuid tal soovitati hoida meediast eemale kuni kohtuotsuseni. Kuigi Flacki poiss-sõber Burton võttis süüdistused tagasi ning nad olid paar kuni naise ootamatu surmani, siis otsustas kohus keelata neil kohtuda. Burtoni arvates oli see üks põhjustest, miks Flack endalt elu otsustas võtta.