71-aastane laulja on tühistanud oma kaua planeeritud turnee vaid selleks, et Euroopasse ravile minna, vahendab Mirror. Osbourne on otsustanud veidi kirjeldada oma igapäevaseid haigusest tulenevaid kannatusi, et fännid tema otsust veidi paremini mõistaks.

"Ma olen uskumatutes valudes 24/7," selgitas ta Parkinsoni kohtavat mõju. Oma osa mängib ka kaelavigastus, mille muusik sai 2003. aastal toimunud liiklusõnnetuse tagajärjel. Osbourne on kindel, et kui seda ei oleks, siis poleks ka Parkinsoni mõju nii kohutav.

Staar sai diagnoosi eelmine aasta, kui sattus haiglasse õnnetu kukkumise tõttu. Öösel WC-sse suundunud muusik ei pannud ühtegi tuld põlema ning kukkus nii õnnetult, et vajas kiiremas korras arstiabi.

Osbourne'il on olnud tõsiseid probleeme ka alkoholi ja narkootikumide kuritarvitamisega, mistõttu on valuvaigistid talle vastupandamatuks kiusatuseks. "Raske on võtta valuvaigisteid ilma, et midagi muud juurde võtaks. Kõiki minu ravimeid hoiab enda käes hooldaja, et ma midagi peale nende antu tarbima ei hakkaks."

Staar tunnistab, et vajab hooldaja abi ka igapäevaste toimetustega, näiteks pesemine või riiete vahetamine. "See on nii kuradi piinlik."