Sünopsis: Mida sa ei näe, see ei saa sulle haiget teha. Või kas ikka on nii? Emmy võitja Elisabeth Moss (Meie, The Handmaid’s Tale) on peaosatäitja verdtarretavas uusversioonis kuulsast nähtamatu mehe jutustusest.

Olles juba mõnda aega kannatanud vägivaldses suhtelõksus õnnestub Cecilial ühel ööl oma ülikontrolliva teadlasest abikaasa juurest põgeneda. Tal aitavad ennast varjata tema õde (Harriet Dyer, NBC The InBetween) ja lapsepõlvesõber (Aldis Hodge, Straight Outta Compton) koos oma teismelise tütrega (Storm Reid, HBO Euphoria).

"Nähtamatu mees"

Kui eksmees sooritab enesetapu ja pärandab naisele suure varanduse, tundub asi Cecilia jaoks kahtlane. Järgneb seeria veidraid kokkusattumusi ning kui asjad võtavad naise lähedastele letaalse pöörde, on surmani hirmule aetud Cecilia mõistuse kaotamise äärel. Mitte keegi ei paista uskuvat tema juttu nähtamatuks jäävast painajast.

Go3 ja Forum Cinemas toovad teieni FILMIGURU, ürituste sari, mis sobib just noortele kinosõpradele ning järgmine linastus selles sarjas on õudusfilm "Nähtamatu mees".

Filmi vaadatakse Coca-Cola Plaza Delfi saalis algusega 17:20, kuid film ja loosid algavad kell 18:00.