Harris, kodanikunimega Adam Wiles, on kõige kõrgemalt tasustatud DJ'sid maailmas, mistõttu pole vast kuigi üllatav, et ta oma vaba aega just üle seitsme miljoni euro maksvas villas soovib veeta, vahendab Mirror.

Täpsemalt müüs taar kinnistu kinnistu maha peaaegu 7 166 000 euroga, mis oli selle hinnaks ka 2013. aastal, mil Harris selle omale ostis. Harris ise kolis majast välja viis aastat tagasi ning müügis oli see kokku neli aastat. Väidete kohaselt ostis maja ära ettevõtja Stephen Garden.

Hollywood Hillis asuv nelja magamistoaga peahoone ulatub üle 380 ruutmeetri, sellele lisandub veel kahekorruseline külalistemaja, kust kokku leiab seitse vannituba. Kinnistu on turvatud aiaga ning seal on ka garaaž, kuhu mahub kuni 10 autot.

Kõikidest magamistubadest leiab puidust voodid, nahast mööbli ja suure teleri. Sviidis on veel lisaks maast laeni aknad ja oma kamin. Kõik tuled, kaamerad ja elektroonilised väravad on nutitelefonist juhitavad.

Harris, kelle vara ulatub üle 167 miljoni euro, omab Hollywoodis veel kolme kinnistut. Samuti Hollywood Hillsis asuv üle nelja ja poole miljoni euro maksev villa, peaaegu 14 miljonit eurot väärt 10 magamistoaga villa Beverly Hillsis ja peaaegu 13 miljonit väärt villa Bel Airis.