"Ma ei saa siiani aru, miks mul oli tulnuka pass. Ma pole ju tulnukas, ma sündisin siin," arutles ta nukralt. "Mult küsiti kusjuures väga palju, et miks ma seda tegin (taotles Eesti kodakondsust - toim.). Aga sellepärast, et oma kodumaale kuuluda."

Räppar, kes sai algupäraselt eestlaste hulgas tuntuks bändi Gorõ Lana liikmena, selgitab, et tahtis alati tegeleda muusikaga ning oli sunnitud seetõttu 20-aastaselt eesti keele ära õppima, kuna kõik parimad promootorid ja muusikud olid paraku eestased. "Me olime erand," meenutab ta oma hiilgeaja algust tollases bändis. "Meid kutsuti igale poole, kus olid eestlaste räpipeod, aga inimesed olid nii ülbed. Et issand jumal, mida need tiblad siin teevad üldse?"

"Ma ei ütle, et mul on kõige mugavam olla 5MIINUST bändis Venelane. Sellise artistinimega ei võta ükski eestlane mind tõsiselt ja elu lõpuni ei võeta mind aktsendi pärast omaks. Aga minu lapsed on eestlased, andsin neile oma naise perekonnanime. Ema ainult palus, et ma õpetaks lastele vene keelt."