Striimiteenuste populaarsus ainult kasvab, mis tähendab, et neid platvorme tuleb pidevalt juurde ning nad kõik pakuvad suurtes kogustes meelelahutust, mille keskel on keeruline orienteeruda.

Kinoveeb aitab meie lugejaid iga nädal ja nädalavahetus erinevate soovitustega, et mida võiks vaadata. Enamasti soovitame uut kraami nii Eesti kohalikes kui suuremates rahvusvahelistes teenustes. Anname teada uued filmid, seriaalid ja muud huvitavat, mis pakkumisele tuleb.

Kindlasti soovitame kuulata Kinoveebi Jututuba, kus iga nädal arutame läbi palju uusi filme ja seriaale, mis on kindlasti abiks uute ja huvitavate filmide leidmiseks ning halbade teoste vältimiseks. Meie hetkel viimane saade on leitav siit - Kinoveebi Jututuba #49.

Alates veebruarist hakkame soovitusi jagama seitsmele erinevale platvormile, mille nimekirja koos lingiga enda soovitud platvormile leiate siit alt. Head vaatamist!

Kui oled Elisa kasutaja


1. ”Le Mans 66” ehk ”Ford vs Ferrari”

sa videolaenutusest saab vaadata nüüd veel ühte sel aastal Oscaritega pärjatud filmi ”Le Mans 66” ehk ”Ford vs Ferrari”. See on lugu lennuka visiooniga autoehitajast Carroll Shelbyst (Matt Damon) ja kartmatust võidusõitjast Ken Milesist (Christian Bale), kes trotsisid suurkorporatsiooni bürokraatiat, füüsikaseadusi ja isiklikke deemoneid, et ehitada Ford Motor Company jaoks revolutsiooniline võidusõiduauto. Kõik selleks, et minna vastu Enzo Ferrari loodud võidukatele neljarattalistele Prantsusmaal, legendaarsel Le Mans'i 24 tunni võidusõidul.

Treiler

2. ”Kohtunik”

Järjekordne uus kodumaine film on meie videolaenutuses Elisa klientidele vaatamiseks üleval. Selleks on tragikoomiline ”Kohtunik”, mille peaosades on kaks Eesti armastatud meesnäitlejat Mait Malmsten ning Märt Avandi. Kohtunik (Mait Malmsten) on mees, kes esindab kohtusaalis seadust ja rangeid reegleid, kuid tema enda eraelus puudub igasugune kord. Kui ta järjekordsel kohtuistungil määrab pikaajalise vanglakaristuse naisele, hakkab süüdimõistetud naise vend (Märt Avandi) teda jälitama. Vend leiab, et langetatud otsus on ebaõiglane ning nõuab, et kohtunik oma otsust muudaks. Kohtunik jääb endale kindlaks - otsus on langetatud. Meeste vahel tekkinud konflikti tõttu saab aga ühtäkki õigusemõistjast endast kurjategija. Suutmata oma süütegu tunnistada, põgeneb kohtunik Soome. Oma teekonnal teisel pool lahte satub ta erinevatesse koomilistesse olukordadesse ja kohtab kummalisi inimesi.

Treiler

3. ”Zombieland 2: topeltlask”

Õuduskomöödia ja zombide huvilistele on valikus uus Zombieland – ”Zombieland 2: topeltlask”. Keset koomilist kaost, mis ulatub Valgest Majast riigi keskosani, tuleb neljal kangelasel seista vastamisi pärast esimest filmi arengu läbi teinud paljude uut liiki zombidega ja uute inimestest ellujäänutega. Kuid kõige keerulisem on neil tulla toime omaenda tüütu asendusperega. Filmi "Tere tulemast Zombimaale" järjelugu jõuab vaatajateni 10 aastat pärast esimest osa. Peaosades, nagu ka eelmine kord, Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg ning Abigail Breslin.

Treiler

Kui Sa ei jõua teles uue Kättemaksukontori 23.hooaja algust ära oodata, siis Elisa Huubis on juba praegu ettevaadatavad neli tutt-uut osa!

Kui oled Go3 kasutaja

Kolm aastat pärast seda, kui zombiviirus Ameerika Ühendriigid hävitas, peab tavalistest inimestest koosnev kamp ennast kokku võtma, et toimetada ainukene teadaolev ellujääja New York´ist Californiasse, kus viimane töötav labor tema verd ootab.

Režissöörid: Craig Engler, Karl Schaefer

OSades: Russell Hodgkinson, Nat Zang, Keith Allan

Treiler

Quentin Tarantino film “Ükskord Hollywoodis” viib vaatajad 1969. aasta muutuvasse Los Angelesse, kus teletäht Rick Dalton ja ta kauaaegne kaskadöör Cliff Booth üritavad tegutseda peaaegu tundmatuseni muutunud meelelahutusäris. Lavastaja ja stsenaristi üheksandas filmis on väga palju osatäitjaid ja mitmed süžeeliinid, mis avaldavad austust Hollywoodi kuldajastu viimastele hetkedele.

Osades: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie

Režissöör: Quentin Tarantino

Treiler

Kui oled Telia kasutaja


1. "Le Mans ’66” (“Fords v Ferrari”, 2019)

"Le Mans ’66” (“Fords v Ferrari”, 2019) Põnev ja mitmete auhindadega pärjatud draama, mis põhineb tõsielusündmustel. Tegu on looga ambitsioonikast autoehitajast Carroll Shelbyst ja hulljulgest võidusõitjast Ken Milesist. Nende eesmärk on hoolimata kõigist takistustest luua Ford Motor Company jaoks revolutsiooniline võidusõiduauto. See peab olema auto, millega tõugata troonilt juba viis aastat järjest Le Mans'i 24 tunni võidusõidul võitjana kuulsust kogunud Ferrari. Algab sõda Fordi ja Ferrari vahel! Filmi peaosades säravad Matt Damon ("Jason Bourne'i" saaga) ja Christian Bale ("Pimeduse rüütel"), selle lavastas James Mangold ("Logan”).

Treiler

2. “Frankie” (“Frankie”, 2019)

Draama, mis kandideeris Cannesis Kuldsele Palmioksale. Ühes perekonna kolm põlvkonda koguneb maagiliselt kaunisse Portugali linnakesse Sintrasse. Edukas näitlejanna Frankie on surmavalt haige. Ent tal on salaplaan – sokutada oma poeg Paul kokku oma sõbranna Ilene'iga. Kohal on ka Frankie mees Jimmy koos oma tütre ja tütretütrega ning samuti Frankie eksmees. Kui naise plaane hakkab ohustama Ilene'i tegeliku poiss-sõbra kohalesaabumine, seisavad kõik klanni liikmed silmitsi suuremõõtmelise perekonnadraamaga… Mängivad Isabelle Huppert ("Klaveriõpetaja"), Brendan Gleeson ("Palgamõrvad Brügges"), Marisa Tomei ("Maadleja") jt.

Treiler

3. “Vanne” (“The Oath”, 2018)

Põnevuskomöödia. Chris (Ike Barinholtz, "Suitsiidisalk") ja tema naine Kai (Tiffany Haddish, "Köök") saavad teada, et USA nõuab kõigilt kodanikelt truudusevannet presidendile. Nad ei ole nõus sellist jaburust allkirjastama. Truudusevande tähtaeg on seatud tänupühade-järgsele reedele. Kogu suguvõsa tuleb kokku pühasid tähistama, olukord erinevate poliitiliste seisukohtadega pereliikmete vahel puutub pingeliseks ja asja muudab veelgi hullemaks kahe valitsusagendi saabumine, kes hakkavad Chrisi üle kuulama… Vaata filmi tasuta.

Treiler

4. “Lõvikuningas” (“The Lion King”, 2019)

Muinasjutufilm. Lõvipoiss Simba suurim eeskuju on tema isa, lõvikuningas Mufasa. Kuningas õpetab pojale teadmisi ja oskusi, et temast oma mantlipärija kasvatada. Ent uueks kuningaks tahab saada ka Mufasa kibestunud vend Scar, kes haub kurja salaplaani. Simba reedetakse ja saadetakse kodukandist minema. Õnneks leiab ta endale uued sõbrad ja peagi on käes aeg võtta sisse oma õige positsioon suures eluringis. Filmi tegelased räägivad eesti keeles, neile andsid oma hääle Valter Soosalu, Kalle Sepp, Mait Malmsten, Marko Matvere jt.

Treiler

5. "Lelulugu 4” (“Toy Story 4”, 2019)

Kaasahaarav südamlik animaseiklus. Neljas osa ülipopulaarsete "Lelulugude" sarjast toob taas kokku kauboi Woody ja tema sõbrad. Nüüd on Woodyl uus omanik Bonnie, kes on väga kiindunud isemeisterdatud mänguasja nimega Luhvik. Bonnie võtab kõik lelud kaasa perereisile, ent Luhvik üritab põgeneda. Woody püüab Luhvikut päästa, satub kokku ammu kadunuks peetud sõbra Bo Peepiga ja jääb lõksu vanakraamipoodi, kus tegutsevad õelad ja omakasupüüdlikud lelud… Filmi tegelased räägivad eesti keeles, neile andsid oma hääle Andres Raag, Kaisa Selde, Mikk Jürjens, Indrek Ojari, Priit Võigemast jt.

Treiler

Kui oled Crunchyrolli kasutaja


1. “Dr. Stone” (2019-?)

Tuhanded aastad peale seda kui salapärane fenomen muutis kõik inimkonna kivikujudeks, äkiliselt ärkab ülesse erakordselt intelligentne teadusest juhitud noormees Senku Ishigami. Seistes silmitsi kivistunud maailma ja inimtsivilisatsiooni lõpuga, võtab Senku vastu otuse teaduse abil terve maailm päästa. Koos enda lapsepõlve sõbraga Taiju Oki, kes ärkas ülesse samal ajal, hakkavad nad maailma algusest peale ülesse ehitama, kasutades selleks sellist imelist relva nagu teadus!

Treiler

2. “Welcome to Demon School! Iruma-kun” (2019-?)

Suzuki Iruma on 14 aastat vana poiss,kes leiab ennast vastu tahtmist deemonite maailmast, kuna vanemad müüsid tema hinge vanale ja võimsale deemonile, kelle ainukene soov on lapselast omada. Poisi uus vanaisa pole mitte ainult esideemon, vaid ka deemonite kooli juhata, kus nüüd Iruma õpinguid alustama on sunnitud. Juba esimesel koolipäeval ootavad teda üllatused, milleks ta valmis ei ole. Ainukene küsimus on hetkel, et kas ülim pasifist suudab eksisteerida koos vägivaldsete deemonitega?

Treiler

3. “Black Clover” (2017-?)

Maailmas, kus maagia määrab kõike, jäetakse kaks poissi Asta ja Yuno orbudekodu ukse taha. Yuno on erakordselt andekas maag, samal ajal kui Astal pole maagiast raasugi - mis on haruldane. Teismelistena saavad mõlemad enda võlurite raamatud. Yuno saab legendaarse raamatu samal ajal kui Asta saab tundmatu anti-maagia raamatu. Asta ja Yuno on sõbrad ja rivaalid, sest koos võidelda kurjuse vastu ja sama tiitlu nimel - võlurite kuningas.

Treiler

4. “My Hero Academia” (2016-?)

Izuku elab maailmas, kus enamus inimesi omavad supervõimeid. Tema suurimaks unistuseks on saada kangelaseks, kuid tal ei ole endal mingisuguseid võimeid. Ühel päeval ta kohtab maailma võimsama kangelasega All Might ning ta saab uskumatu kingituse. Ja juba natukene peale seda astub ta kõige tuntumasse superkangelaste kooli ja võtab endale nime Deku. Siit algab tema lugu.

Treiler

5. “Re:ZERO -Starting Life in Another World-” (2016)

Natsuki Subaru on täiesti tavaline koolipoiss, kes teel toidupoest koju leiab ennast äkiliselt täiesti uuest maailmast. Suures segaduses kohtab ka hõbedaste juustega tüdrukut, kes päästab poisi elu. Poiss on otsustanud temale tagasi maksta, aidates tal leida, mida tüdruk otsib, kuid see maailm pole päris tavaline ning ka poiss teisest maailmast pole päris see, mida tüdruk oskaks oodata.

Treiler

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Ragnarok"

Keegi pole võidelnud Põhjamaade hiiglaste vastu - kuni tänaseni. Uus kangelane tõuseb selles verivärskes Netflixi fantaasiaseriaalis.

Treiler

2. "The Coldest Game"

Aastal 1962 keset Kuuba raketikriisi üks geeniusest matemaatik värvatakse USA ja Nõudkogude Liidu vahelisse mängu.

Treiler

3. "Cagaster of an Insect Cage"

Suured putukad, kes söövad inimesi. Tüdruk, kellel on salapärane minevik. Ja noor putukate tõrjuja, kes on liiga hea enda töös.

Treiler

4. "Ares"

Noor Amsterdami tüdruk liitub salajase kultusega, mis eksiteerinud äärmiselt pikka aega. Nüüd tüdruk peab otsustama, kas ja kuidas enda positsiooni seal grupeeringus tõsta. Tegemist on Hollandi õudusseriaaliga.

Treiler

5. "The Stanger""

Meil kõikidel on saladused. Harlan Cobeni romaani põhjal vändatud seriaal "The Stranger" sunnib inimesi silmitsi ühe hirmsa küsimusega - kui hästi me tunneme inimesi endale kõige lähemal? Lugu keskendub pereisale, kes teeb enda naise kohta šokeeriva avastuse. Ülesse astuvad Richard Armitage ("The Hobbit" triloogia), Siobhan Finneran ("Downtown Abbey") ja Hannah John-Kamen ("Black Mirror", "Ready Player One").

Treiler

6. "Luna Nera""

Värske romantiline fantaasiaseriaal viib vaataja 17. sajandi Itaaliasse, kus noor nõid avastab enda saatuse teiste nõidade keskel. Samal ajal tüdruku poiss-sõbra isa püüab ta kinni nõidumise eest, mis käivitab kontrollimatu sündmuste ahela.

Treiler

7. "Locke & Key""

Kolm õde-venda on sunnitud kolima ema juurde elama kui isa ära sureb. Seal ema suured ja salapärases valduses nad leiavad müstilised võtmed, mis lukustavad lahti supervõimed ja saladused, mille jaoks noored veel valmis ei ole.

Treiler

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Treadstone"

Matt Damoni Jason Bourne'i filmiseeria põhjal loodud Amazoni seriaal "Treadstone" räägib sellest samast salajasest programmist, mille abil loodi ka superagent Jason Bourne. Seriaali looja on Tim Kring ("Heroes", "Touch").

Treiler

2. "The Report"

CIA piinamisraporti loomist kajastava filmi peaosas on Adam Driver.

Treiler

3. "Fleabag"

"Fleabag" võitis hiljuti kaks Kuldgloobust ning on kahe hooajaga muutnud näitleja ja stsenaristi Phoebe Waller-Bridge'i üheks nõutumaks stsenaristiks, kes aitas hiljuti kirjutada ka uut Bondi-filmi "007: Surm peab ootama".

Treiler

4. "Star Trek: Picard"

Star treki fännide üks suurimaid lemmikud on tagasi. Kapen Jean-Luc Picard on nüüd admiral ja elab rahulikku elu, kui äkitselt ilmub tema ellu noor tütarlaps, kellel on seletamatu side komandör Dataga - Picardi parim sõber ja sünteetiline eluvorm. Ülesse astuvad Sir Patrick Stewart ja Isa Briones ("Lonely Boy", "Takers").

Treiler

5. "Bad Boys" ja "Bad Boys II"

Samal kui kinodes on meeste viimane seiklus on hetkel saadaval mõlemad eelmised. Hea võimalus üheks mõnusaks filmiõhtuks.

Treiler

Kui oled Apple TV+ kasutaja

1. "Little America"

Apple TV+ originaalne seriaal keskendub immigrantide elule USAs. Igapäevane jagelemine, huumor ja inspireeriv tegevustik, mille aluseks on võetud Epic Magazine kirjutised päriselt elanud immigrantidelt. Ülesse astuvad Conphidance ("American Gods", "Atlanta"), Jearnest Corchado ("The Blacklist") ja Mélanie Laurent ("Now You See Me").

Treiler

2. "For All Mankind"

Ronald D. Moore ("Battlestar Galactica") loodud ulmeseriaal kujutab maailma, kus Nõukogude Liit jõudis esimesena Kuule ja kus kosmoseralli kunagi ei lõppenud.

Treiler

3. "See"

Ülimalt verise ja vägivaldse postapokalüptilise seriaali peaosas on Jason Momoa ning loojaks Steven Knight ("Peaky Blinders").

Treiler

4. "The Morning Show"

Draamaseriaali "The Morning Show" peaosades on Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ja Steve Carell.

Treiler

5. "Servant"

M. Night Shyamalani ("Kuues meel", "Purunematu", "Lõhestunud", "Klaas") loodud õudusseriaal, kus beebi kaotanud pere palkab lapsehoidja enda asendusnukule, kuna pereema pole veel mõistnud, mis juhtus. Ühel hommikul on nuku asemel tagasi päris beebi ning veidrad sündmused hakkavad juhtuma.

Treiler