Tallinnasse tulnud näitud Body Worlds on Bondi-filmis märgilist rolli mänginud. Filmis "007: Casino Royale" märkab Bond just Body Worldsi näitusel Miamis kurjategija kavalat plaani kaaslastele vihje edastamiseks.

Body Worlds on rändnäitus, kus eksponeeritud kehad on inimeste endi poolt annetatud. Kokku on 1993. aastal Saksamaal asutatud plastinatsiooni instituudi juures registreeritud 19 tuhat kehadoonorit. Keerulise plastinatsiooni meetodiga peatatakse keha lagunemine viies sellest välja kõik vedelikud ja rasvad ning süstides sisse silikooni.

Body Worlds näitusel on ka mõned interaktiivsed eksponaadid - näiteks anatoomiline peegel või mannekeen kelle peal elustamist proovida 10. Muuhulgas pakub näitus võimalust võrrelda terveid ja haigeid organeid ning mõtiskleda tervislike eluviiside üle.

Näituse peamine eesmärk on tõsta inimeste teadlikkust oma kehast ja selle funktsioneerimisest. Samuti annab see täieliku ülevaate inimkeha arenguetappidest sh eri organite terve ja haigestunud staadiumi tõetruu võrdluse. Maailmas suurt huvi tekitanud näitus on külastajaid pannud mõtlema oma keha toimimisest, tervislikest eluviisidest ning meie organismi samaaegsest unikaalsest haprusest ja tugevusest.

Dr Gunther von Hagensi 1977. aastal leiutatud ning pidevalt arenev kehade plastinatsiooni meetod võimaldab eksponeerida tõetruult inimkeha avatult sellest igast vaatenurgast, kõikvõimalikes poosides ja arenguetappides.