Keit Pentus-Rosimannus
Superstiilne värvi-, vormi- ja ehtevalik! Julge komplekt moodustab täiusliku terviku. Kleit on Liisi Eesmaa ja ehted Tanel Veenre looming.

EV102

Kairi Sester
Sven Sesteri abikaasa Iris Janvieri riskantset roosat tooni kleiti ohjab lihtne lõige. Rohelised kõrvarõngad on suurepäraseks kontrastiks kleidi värvitoonile.

Kai Tammist
Poliitik Rene Tammiste abikaasa liivakarva lihtsa lõikega kleit sobib ideaalselt kandja juukse- ja nahatooniga. Kogu komplekti ehteks on stiilne disainvöö.


Lilli Jahilo
Tunnustatud moelooja näitab, et ka must kleit võib olla erakordselt efektne. Täiuslik vormimäng ja stiilne jalatsivalik on alati nutikas lahendus.

Anu Lensment
Presidendi stiilinõustaja ja moelooja Anu Lensmendi elegantne õhtukleit on nagu muinasjutuline akvarellimaal kunstinäituselt.

EV102

Sandra Vabarna
Muusiku pitsiline valge kleit on seto naise au ja uhkus! Pulmakleidi taaskasutus on heaks eeskujuks, olles keskkonnasõbralik valik.

EV102

Luisa Rõivas
Pollitik Taavi Rõivase abikaasa tänavakunstist inspireeritud õhtukleit on julge ja trendikas valik, mis sobib kandjale nagu valatult. Särav-oranžid huuled, sama tooni kõrvarõngad ja kingad moodustavad harmoonilise terviku.

Katrin Merisalu
Alpinisti hallide varjunditega jaapanipärane kleit on hea näide sellest, kuidas tagasihoidlik värvivalik võib olla äärmiselt efektne.

Katrin Mersalu
Kelly Sildaru
Sportlase hõbedaselt küütlev õhtukleit on nagu päikese käes sillerdav lumi. Tütarlapsest on sirgumas noor ja enesekindel naine.

Lenna Kuurmaa

Lauljanna riietus on inspireeritud tõusva päikese maast. Kimonostiilis kleit on meeldivaks vahelduseks klassikalistele õhtukleitide paraadile. Vabalt langevad kiharad mõjuvad elegantselt, olles samal ajal boheemlaslikud.

EV102