Lauljanna Duffy postitas sotsiaalmeediasse avatud ülestunnistuse, kus selgitab, miks ta laulmises pausi on teinud ja lihtsalt ei suuda veel lavale astuda, vahendab Fox News. "Te võite vaid ette kujutada, kui mitu korda ma seda kirjutada mõtlesin ja kui mitu korda ma analüüsisin, et kuidas ma ennast peale sellist teadet tunnen."

Lauljanna tunnistas, et ei tea, miks just nüüd on kõige õigem hetk rääkima hakata, kuid miski selle juures tekitab temas elevust, et lõpuks koormat kergendada saab ning ka fännide küsimused leiavad vastuse. "Uskuge mind, praegu on minuga kõik väga hästi, kuid tõde on see, et mind vägistati, uimastati ja hoiti vangis ning kõik see kestis kokku mitu päeva. Muidugi elasin ma selle üle, kuid taastumine võttis aega."

Duffy selgitab, et on möödunud aastate jooksul korduvalt soovinud, et päike ta südames taas särama hakkaks, kuid tänaseni nii veel läinud ei ole. "Te küsite, et miks ma ei otsustanud oma häält kasutada ja oma tundeid väljendada? Ma lihtsalt ei tahtnud, et maailm mu silmis seda kurbust näeks."

Lauljanna selgitab, et lähipäevil on ilmumas avameelne intervjuus, kus loodetavasti vastab veel kõigile ülejäänud küsimustele, mis maailmal tekkida võivad. Samuti palub ta privaatsust ja tuge, et raskest ajast läbi minna.