Viimase postitusena avalikustas Cipriani tema ja Flacki vahel saadetud sõnumid, kus on näha, et endine paarike oli enne naise surma väga sõbralikes suhetes. "Tere. Must täpp. Mul läheb normaalselt, kuidas sinul?" oli üks Caroline'i viimaseid sõnumeid ekspeikale. Must täpp oli naise hüüdnimi Ciprianile, kes oli WhatsAppi rakenduses muutnud oma profiilipildi mustaks fotoks.

"Haha. Sa näed oma fotol kaunis välja. Mul läheb hästi. Kulgen läbi meelelahutustööstuse, mis pole mulle kunagi sobinud. Aga... mul läheb endiselt hästi," vastas ragbimängija, kelle kirev eraelu on teda aastate jooksul toonud tihti kõmulehtede külgedele.

Kuid Flacki kirjutatud vastus, et tal läheb ainult "normaalselt", tegi Cipriani kohe murelikuks ning ta küsis, et milles probleem on. "Ma tahan, et sa naerataksid," kirjutas mees oma endisele pruudile.

"Mul on kohtuasi ju tulemas," vastas Flack. Pole teada, mis Cipriani sellele vastas, kuid on alust arvata, et antud sõnumivahetus toimus vaid mõned päevad enne naise enesetappu.

Paari viimase vestluse nägemiseks kliki paremal noolel:

Pildi allkirjas teatab Cipriani, et ta hoiab nüüd kuu aega sotsiaalmeediast eemal. "See on minu leinamise aeg, mis tähendab, et ma räägin palju. Seda on minu sõbrad, perekond ja tiimikaaslased pidanud taluma viimased kümme päeva, sest ma leinan," kirjutas mees.

"Valu on valu. Vahet pole, kas sa oled kaotanud kassi või sind on solvatud. Kellegi valu pole hullem või väiksem, kui teistel," lisas ta.