Näitlejat märgati külastamas oma ligi kahemeetrist hauakivi, hoides samal ajal käest kinni salapärasel naisel. Paarikese kehakeel andis mõista, et omavahel ollakse päris lähedased, kirjutab ajakiri People.

Tegemist on esimese korraga, kui Cage`i on naisterahvaga selliselt koos nähtud pärast tema skandaalset 4-päevast abielu Erika Koike`ga eelmise aasta märtsis.

Ka Cage`i hauakivi-teema ulatub juba aastate taha. Praeguseks 56-aastane näitleja ostis iseendale hauaplatsi juba 2010. aastal. Ligi kahemeetrine püramiidikujuline hauaplats kannab enda peale ladinakeelset väljendit “omnia ab uno” ehk tõlkes "kõik algab ühest". Hauakivi on sealkandis turistide seas päris populaarne vaatamisväärsus.

2019. aastal rääkis Cage intervjuus New York Timesi ajakirjale, et Koikega juhtunu tegi talle haiget. Ta lisas, et talle ei meeldinud, kuidas nende lühike suhe lõppes. Mäletatavasti andis Cage lahutuspaberid meigikunstnik Koikest lahutamiseks vaid 4 päeva pärast paari abielu. Cage ja Koike oli selleks ajaks koos olnud ligi aasta. Lahutus jõustus ca 2 kuud hiljem, mullu märtsis.