Kuigi eesmärk on hakata taas tegelema oma pooleli jäänud kutsumusega siis väidetavalt on Collins võtnud eesmärgiks Markle eriti suursuguse rolliga fännideni tuua, vahendab Mirror.

Väidetavalt on Markle juba sõlminud lepingu Disneyga, kellele tegelastele heategevuslikul eesmärgil oma hääle kingib. Küll aga levivad jutud, mille kohaselt otsivad endise näitlejanna esindajad hoogsalt kangelasfilme, mille peaosasse Markle'it pakkuda.

Marvel Entertainment kuulub Disneyle, mis tähendab, et ka kõik koomiksitest tuntud kangelased on just Disney käsutuses. Just seetõttu võib Markle'il olla võimalik mõne armastatud tegelase kehastamine just enda õlule saada.

Kuigi seni on ideed tutvustanud vaid Markle'i esindaja, siis väidetavalt tuli mõte hertsoginnalt endalt. "Ta küll teab, et ei suuda filmi näitlejana välja kanda, sest inimesed on rohkem huvitatud temast kui hertsoginnast. Olenemata sellest on tal kindel plaan näitlemise juurde naasta. Selleks sobiks tema hinnangul just üks suur mitme peaosalisega film, kus ta saab näidelda, kuid ei oleks kogu tähelepanu keskpunktis," selgitab Markle'i lähedane.

Mis puudutab Diseyga juba sõlmitud lepingusse, siis väidetavalt läheb osa sealt saadud tulust elevante toetavasse heategevuslikku fondi. Oma esimese salvestuse tegi Markle Disneyga juba enne Kanadasse kolimist.