Kuna ammused sõbrad siirduvad peatselt naistepäeva-teemalisele tuurile, viskasid nad muhedalt nalja ka selle üle, kuidas muusikute naistel ei maksa hellitada lootusi oma mehi naistepäeval kodus näha. “Siis peab seda kompenseerima kallite asjadega või muudel päevadel kuidagi tasa tegema,” muigas Tanel. “Naisi on ju rohkem ka, kellest peab välja tegema — õed, emad, tütred…,” loetles Tomi.

Piret Laos ja Robert Rool ajasid seejärel Tomi ja Taneli istumisaluse õige tuliseks, olles pinninud nii Anni Rahulalt kui Lauren Villmannilt üht-koma-teist meeste headest ja halbadest harjumustest — selgus, et Taneli romantilisim tegu on kallimale romantiliste kirjakeste poetamine ootamatutesse kohtadesse. Tomi on aga väga tubli prügi välja viimises, ent jätab pesu pesemise alati Anni hooleks.

“Vannitoa puhastamine on ka puhtalt minu pärusmaa. Söögi valmistamise usaldan Laurenile,” nentis Tanel. “See mind ei üllata. Kõik Taneliga koos veedetud 12 aastat oleme olnud ühes toas ja ma tean, et ta armastab väga puhtust,” kinnitas Tomi. Ühe kummalise harjumusena selgus veel, et Tanelile meeldib lisaks koristamisele ka öösiti juustuvõileibu süüa.